Sunday 7 March 2010

Veckan som gatt...


Han raadiggade min kepa (min ar rosa stinas ar gron) /Erika




Har ar min busunge! Dock var kepsen alldelse for stor sa den ramlade ner hela tiden men han var lika glad for det!




Erika och Andy ar gaangstaas from the hood



To the hip to the hop to the ship shop dop



Baaabis! Stina och Hai


Veckan har varit ratt lugn och rullat pa som vanligt. En av veckans hojdpunkter var nar vi konveterade till hip-hopkulturen. Vi gick och kopte svincooola kepsar dar det stod I Love Hip Hop. Vi blev som vantat favoriter pa barnhemmet. Vi har aven borjat rappa och ska inom kort ha rap-battle i PH2.

Andy som ni ser pa bilderna ovan ar hogsta tuppen har i PH2, han jobbar for organisationen och har varit har i HCMC ca 1 ar. Vi ar numera ett litet Crew Marina, Andy, Stina och Erika. Idag slog vi pa stort och kopte likadana armband till alla (i Crewet alltsa).

I fredags gjorde vi oss lite partyfina med manikyr for 16 kr var sa det var ett overkomligt pris. Sen gick vi ut alla volontarer tillsammans och drack fishbowls. Vietnams motsvarighet till buckets.

Tiden gar pa tok alldeles for fort har i Vietnam. Vi har bara 3 veckor kvar sen aker vi vidare och moter upp massa vanner. Vilket sjalvklart ska bli roligt men vi kommer saknar barnen nagot fruktansvart mycket.

Den har veckan anlande aven tva av Erikas brors kompisar till HCMC sa nu nasta vecka ska vi visa dom runt lite pa barnhemmet. Det ska bli kul och visa ngn utomstaende barnhemmet.

Det var allt for nu! puss puss

1 comment:

  1. hahahah ett välmenat tips: Lyssna på Snook - Mr. Cool. Annars så äre najsa bilder och info, fortsätt med updates. Kul o följa! :)

    ReplyDelete